Krav mot Protector og Norwegian Claims Link

Eierskifteforsikring ProtectorEierskifteforsikringene gir seg ikke uten en kamp. Det kan være vanskelig å nå frem med kravet sitt mot Protector. Mange uheldige boligkjøpere opplever å jobbe mot et stort system som bare pålegger mest mulig dokumentasjonsbyrde på en boligkjøper. Bør du slå deg til ro med at Protector eller NCL nekter å utbetale?

Vi som arbeider som boligadvokater kjenner de metoder Protector og NCL bruker. Får du avslag eller tror du har fått avslag, bør du kontakte en advokat og få saken vurdert. Det hender nemlig at eierskifteselskapet tar feil i sin første vurdering av kravet.

Eierskifteforsikring er å overlate ansvaret for eventuelle skjulte feil på boligen du selger, til et forsikringsselskap som for eksempel Protector eller Norwegian Claims Link.

Oftest vil eierskifteforsikringen si nei til ditt krav i første omgang. Vår erfaring er at uten advokat, kommer du ingen vei. Det  lønner seg å bruke en skarpskodd boligadvokat til å fremme kravet ditt. Spør oss gjerne om dette.

Alle boligsaker bør håndteres konkret og for å nå frem bør du bruke en ekspert på eierskifte. De vurderinger vi gjør om saken er basert på erfaring. Skal du stå alene mot NCL, ACE, AmTrust eller Protector, kan det lønne seg å bruke en erfaren boligadvokat til å bistå deg med saken din og klage på avslaget.

Spør oss om eierskifteforsikring.

 

 

Spør oss nå

  • Still spørsmål, få svar fra våre eksperter.
  • Skriv nøyaktig og detaljert, slik at svaret blir best mulig.
  • Du vil motta uforpliktende svar innen få dager.
Navn: *
Adresse: *
E-post: *
Telefon: *

Din henvendelse: *
* Fyll ut